Aparitii Cocktail Holidays in media si responsabilitate sociala

Pe langa articolele pe care le scriem pe blogul nostru, de-a lungul anilor am aparut si in diverse publicatii media atat cu interviuri acordate, dar si cu publicatii despre noi. 

Am organizat diferite evenimente si am contribuit cum am putut mai bine la campanii CSR. 

Articole din presa despre Cocktail Holidays

17.02.2020

 Agenţia de turism Cocktail Holidays a avut vânzări de 25 de milioane de euro în 2019, plus 40%

„În sezonul 2019 am mizat pe Egipt, o alternativă ideală pentru turiştii care îşi doresc o vacanţă într-o destinaţie caldă în lunile de toamnă-iarnă..." afirmă Dan Goicea, CEO Cocktail Holidays.

OK Magazine

17.10.2019 Ana si Maria Goicea, Turism cu patriotism.  Am putea adăuga şi la pătrat, căci cele două surori care au renunţat la confortul străinătăţii pentru a continua o afacere de familie reprezintă acum una dintre cele mai mari agenţii de turism din România.

'A List

24.02.2019 Ana si Maria Goicea: Noi suntem a treia generatie in turism. 

Ana și Maria Goicea sunt directorul agenției, respectiv directorul de marketing al turoperatorului Cocktail Holidays, adică generația tânără din business-ul de familie...

Vacantele turistilor nostri - Ei au calatorit cu noi

Cocktail Holidays si Responsabilitatea Sociala

Mura - Chief Entertainment Officer la Cocktail Holidays

In fiecare an ne implicam activ in campanii de responsabilitate sociala. Atat de activ incat Mura, catelusa noastra, este adoptata de la Asociatia Kola Kariola!

Investitia in educatie este singura arma viabila pentru un viitor mai bun al Romaniei.

Cocktail Holidays sprijina regulat organizatia deoarece promovează înţelegerea interculturală, respectul mutual și responsabilitatea socială prin programe educaţionale pentru tineri.

Cadoul din cutia de pantofi. Cocktail Holidays este punct de colectare si donare anuala de cadouri pentru copiii fara posibilitati.

Ofera din puterea ta - Colegele din echipa Cocktail Holidays doneaza anual codite de par pentru femeile bolnave de cancer.

Strangere de fonduri si alimente pentru animalele din adapostul Kola Kariola.

Concursuri organizate in colaborare cu alte branduri

Suntem deschisi la a colabora cu cat mai multe branduri care impart aceleasi valori cu noi pentru a ne mari si diversifica paleta de clienti, reciproc. Regasiti mai jos o parte din colaborarile noastre din ultima perioada.Evenimente gazduite de Cocktail Holidays 

Sympossio - Greek Gourmet Touring

este un eveniment tip cooking show organizat impreuna cu partenerii din lantul Hotelier de lux Aldemar Resorts din Grecia, pentru a invita agentiile de turism partenere si partenerii media sa descopere serviciile noastre intr-un mod inedit: prin bucataria greceasca

InfoTrips

excursii organizate in lume pentru angajatii Cocktail Holidays si agentiile de turism partenere pentru a putea recomanda locatii si hoteluri testate personal.

PressTrips

excursii organizate cu regularitate, dar in special in perioade de maxim interes in destinatiile Cocktail Holidays pentru presa din Romania pentru a transmite de la fata locului informatii reale si de actualitate.

Petrecerea anuala de incheierea a sezonului

este un eveniment realizat cu sprijinul partenerilor din destinatiile Cocktail Holidays pentru a sarbatori succesul sezonului si se organizeaza in fiecare an pentru angajati si agentiile de turism partenere.

Testimonial de la partenerii nostri:

Te intereseaza o colaborare cu noi? Hai sa ne cunoastem!

Maria Goicea - Director Marketing & PR

Ana Goicea - Director Vanzari

.